Hundepensjonatet

Hundepensjonatet har 22 rom samt et isolat. Størrelsene på rommene varierer fra 4kvm til 6kvm og alle rommene har vannbåren varme og er videoovervåket. Vi har eget vaskerom med både vaskemaskin og tørketrommel til vasking av tepper og håndklær. På vaskerommet er det også et badekar og stellebenk for hundene, samt en stor oppvaskbenk for rengjøring av mat- og vannskåler. Vi tilbyr både vask og føn og kloklipp av hunder. Se vår prisliste for mer informasjon. I tillegg til dette så har vi et eget kjølerom for hundematen vi serverer her, og et eget lite kjøkken hvor hundematen forberedes.

 

Det som er flott med dette pensjonatet er at alle rommene er tilknyttet en helt egen liten luftegård. Så hundene får gå inn og ut som de vil, hele døgnet. Man kan velge om hunden skal være på rom sammen med en annen hund som den kommer godt overens med, eller om den helst vil være alene.

 

Vi har også en stor felles luftegård på 5 mål som blir flittig brukt i løpet av dagen. Her får hundene løpe fritt og leke seg med andre hunder. Om din hund ikke kommer så godt overens med andre hunder så vil vi aktivisere denne på andre måter, gjennom masse turer og lek. Her har alle personlighetstyper det bra.

 

Vi starter dagen med å lufte og mate alle hundene. Etter dette så tar vertskapet og vasker og gjør rent imens hundene slapper litt av etter måltidet. Så er det utetid!

 

Så lenge været egner seg så er hundene som oftest ute i den store luftegården og får leke og løpe med de andre hundene, eller aktiviseres på andre måter sammen med vertskapet om det passer den best. Midt på dagen så får de firbente trekke seg tilbake på rommene sine noen timer, slik at de får litt ro og hvile. Som sagt er hvert enkelt rom også tilkoblet til en egen privat luftegård så de som helst vil fortsette å være ute får det. Det viktigste er at de får slappe av litt på egen hånd.

 

Etter egentiden så bærer det ut igjen, til turer lek og kos. Her er fokuset på å ha det gøy. Det er ikke uvanlig at en hund som har vært hos oss før løper i mot oss med viftende haler ved neste besøk.