Kattepensjonatet

Katteavdelingen vår er helt adskilt fra hundeavdelingen vår, slik at dyrene ikke skal stresse hverandre. Kattepensjonatet har 20 plasser, alle med egne bur. I tillegg har vi også her et eget lite kjøkken for forberedning av mat. I tillegg har vi et lite bad om katten har greid å skitne seg til eller noe annet behøver rengjøring.

 

Om du har flere katter, og helst vil at disse skal bo sammen så kan vi selvfølgelig ordne det også, men i utgangspunktet holdes alle katter adskilt. Katter er i hovedsak enslige dyr så vi velger å gjøre det slik for å ikke risikere at noen av kattene skal bli skadet av andre katter.

I burene har de alt de trenger: mat, vann, seng og do. I tillegg har vi selvfølgelig også en stor luftegård for kattene hvor de får en stor følelse av frihet. Luftegården er 100% utbrytersikker og inneholder mange leker som fremmer et aktivt opphold. Vi har store klatrestativer og flotte lekeapparater.

 

Vi legger vekt på at kattene skal trives når de er her, og vårt fokus er ro og trygghet for kattene. Som hos hundene så ser vi kattenes ulike behov når det gjelder kos, lek, daglig stell og oppmerksomhet.

 

Kattepensjonatet holder fòr dersom ikke eier selv ønsker å medbringe eget fòr til katten og vi holder kattesand av høy kvalitet. Eier tar selv med noe kjent å ligge på, slik som et teppe eller lignende for å ha oppi sengen. Dette oppfordrer vi til slik at overgangen skal bli lettere for katten, og den kan føle seg trygg med kjente lukter. Vi holder mange leker selv, men om katten har en spesiell favorittleke så ta den gjerne med.

 

Det holdes stor fokus på hygiene på kattepensjonatet vårt. Derfor er katteburene våre luftige og lyse. Vi har gode ventilasjonsanlegg og vi rengjør katteburene hver dag, og sørger for at kattedoene alltid er rene.
Vi kan garantere for at katten din vil ha det flott og trygt hos oss. Burene er kameraovervåket hele døgnet, og vi er selvfølgelig ofte selv innom for å forsikre oss om at alle kattene har det bra.